Tarieven & vergoeding

Praktische info

De gesprekken duren 60 minuten.
Een EFT-sessie duurt 90 minuten.

Een afspraak verplaatsen of afzeggen kan altijd. Wanneer een afspraak binnen 24 uur voor het tijdstip van de afspraak wordt geannuleerd, wordt de gereserveerde tijd wel in rekening gebracht, ongeacht de reden.

Ik vind het belangrijk dat mijn hulp toegankelijk is voor iedereen. Mocht het inkomen het niet toelaten, vraag dan naar de mogelijkheden.

Trajecten in opdracht van een werkgever, vinden op offertebasis plaats en dan gelden andere tarieven.

Voor alle trajecten gelden de algemene voorwaarden.

Tarieven

Individuele gesprekken:
Kennismakingsgesprek (30 minuten) – Gratis
Intake en vervolggesprekken – 85 euro
Een afspraak in de avonduren (na 18 uur) – 95 euro
1 EFT-sessie – 120 euro
1 EFT-sessie in de avonduren (na 18 uur) – 135 euro

ACT training individueel:
Training: Lichter leven met meer voldoening! 6 gesprekken + één follow-up gesprek 3 maanden na afronding – €575, met gratis het boek ‘Uit liefde voor jezelf’ van Gijs Jansen

Kort tussentijds telefonisch-, mail- of app contact is gratis.
Tot 21 jaar/ met een minimum inkomen –
vraag naar de mogelijkheden!

Workshopsminimaal 6 deelnemers
ACT proeverij – €35, inclusief koffie/thee
EFT info-workshop – €35, inclusief koffie/thee
Een workshop op locatie – Tarief op aanvraag

Vergoedingen

Mijn diensten worden vergoed vanuit het aanvullende pakket en dat heeft voordelen, namelijk:

  • Je bent niet gebonden aan enkele gesprekken of andere eisen van verzekeraars. Je kunt daardoor de behandeling krijgen die bij jou past.
  • Geen aanslag op het ‘eigen risico’. Het eigen risico is op dit moment €385,- of meer! Je betaalt dit eigen risico wel als je naar een psycholoog gaat die uit het basispakket wordt vergoed.
  • In veel gevallen is psychosociale zorgverlening die uit het aanvullende pakket wordt vergoed, bij een volledige behandeling goedkoper.

Of, en hoeveel vergoed wordt, verschilt per pakket en per verzekeringsmaatschappij. Ik raad je aan met je zorgverzekeraar te overleggen en te informeren naar een vergoeding. Geef daarbij aan dat mijn begeleiding vergoed wordt vanuit het aanvullende pakket (deze valt onder ‘alternatieve zorg’)!

Klik hier voor meer informatie over vergoedingen vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

WGBO

Mijn praktijk valt onder de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst). In de WGBO zijn de rechten en plichten van hulpverleners en cliënten vastgelegd. In het kader van de WGBO geldt het volgende:

  • Dat ik een geheimhoudingsplicht heb tegenover derden. Alleen met schriftelijke toestemming zal ik gegevens verstrekken aan derden.
  • Je hebt recht op inzage in je dossier wanneer je dat wenst.
  • De algemene bewaartermijn van het dossier is 20 jaar. Na afloop van de bewaartermijn wordt het dossier vernietigd. Je kunt er ook voor kiezen het dossier na afloop van het traject te laten vernietigen.
  • Voor informatie over het privacyreglement van mijn praktijk.
  • Mocht je niet tevreden zijn over de hulpverlening en een klacht in willen dienen, dan kan dat via de NFG (klik hier voor meer informatie). De NFG regelt alle activiteiten m.b.t. de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) voor mijn praktijk.