Diensten

Voor uitgebreidere informatie klik je op de vetgedrukte kopjes.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen ons en daarom kan je gebruik maken van een gratis verkenningsgesprek van 30 minuten. Dat is puur kennismaken. Je kan mij alles vragen wat voor jou belangrijk is om vooraf te weten en ik zal wat vertellen over mijn manier van samenwerken. Direct beginnen? Dat kan natuurlijk ook, dan nemen we de kennismaking mee tijdens de intake.

Ik werk vanuit een 1 – 1 setting in een ontspannen sfeer, waarbij ik persoonlijk contact, respect en vertrouwen belangrijk vind. Over het algemeen zijn 6 tot 8 sessies voldoende, maar dit kan per persoon verschillen. Mocht blijken dat andere hulp gewenst is dan verwijs ik je door.

Gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis of via videobellen. Je kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag een afspraak met mij maken, indien wenselijk ook ’s avonds.

Je kunt kiezen uit 2 informatie avonden, duur: ± 2 uur:

Tijdens deze informatie avonden wordt er uitleg gegeven over wat EFT of ACT inhoudt. Het is een uitgebreid programma met veel voorbeelden en waarin je zelf kort kan ervaren wat EFT of ACT voor je kan doen. Tevens is er genoeg ruimte om vragen te stellen.